Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Reviews

Klanten over Ideaalbouw


Natuurlijk is het voor u belangrijk om te weten wat anderen van Ideaalbouw vinden. Daarom voor u een aantal klantverhalen op een rij.

Harde werkers.


Een leuk enthousiast team die bij ons een prachtige dakkapel hebben geplaatst, en snel! 's Ochtends begonnen en rond de middag was het dak al weer dicht en de dakkapel geplaatst. Hierdoor hebben we een prachtige zolder gekregen. Veel licht en ruimte. Via het trapgat hebben we zelf op de 1e verdieping nog meer licht. Daarnaast is de kwaliteit geweldig. De elektrische rolluiken en horren voor de ramen zijn prima extra opties.

Fam. van Assem, Almelo
Top kwaliteit!


Al onze houten kozijnen waren aan vervanging toe, veel houtrot. Ideaalbouw heeft alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Ideaal voor ons was dat er van binnen niets aangepast hoefde te worden. Het hout is vervangen voor een prachtige kwaliteit kunststof en daarmee was gelijk ook alles klaar.
Zeer tevreden.

Familie uit SpijkernisseMeer ruimte in huis.


Graag wilden we een grotere kamer, Ideaalbouw dacht mee en bedacht een prachtige uitbouw die ze vervolgens ook hebben gerealiseerd. De uitbouw past bij onze woning en heeft een mooie hefschuifpui. Hierdoor komt er ook veel licht in de kamer. Ideaalbouw bevelen we van harte aan. Een net bedrijf dat goed en hard kan werken.

Familie BredaLeuk team


Door Ideaalbouw hebben wij een dakkapel laten plaatsen. Wij zijn tevreden over het bedrijf. Ze hebben veel ervaring en weten precies wat ze doen. Vriendelijk, netjes, goede vakmensen!

Familie Borne

Dakkapel Vriezenveen

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens