Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Maak uw dakkapel onderhoudsarm


Misschien wel het grootste voordeel van dakkapel renovatie is dat wij uw dakkapel onderhoudsarm maken. De huidige materialen bijvoorbeeld hout vraagt om onderhoud en moet af en toe een schilderbeurt ondergaan. Wij vervangen bijvoorbeeld al uw houten materialen voor kunststof onderhoudsarme materialen. 

Daarnaast vervangen bijvoorbeeld uw rotte houten kozijnen voor kunststof kozijnen, het lood vervangen wij door een milieu vriendelijke loodvervangen, enz, enz.

Is de dakbedekking van uw dakkapel meer dan 10 jaar oud?
Denk dan eens aan een milieuvriendelijke EPDM-dakbedekking. Deze wordt gemaakt van o.a. synthetisch rubber dat wordt gevulkaniseerd tot een elastisch materiaal. EPDM heeft een zeer lange levensduur (meer dan 30 jaar) en is ongevoelig voor UV en ozon, blijvend elastisch van -35 tot +120 graden Celcius, bestand tegen o.a. zure regen, zouten, logen, zuren en wortelvast en rotbestendig


Is uw dakkapel ook aan renovatie toe?
Het team van Ideaalbouw verteld u graag meer over een dakkapel renovatie. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en bespreek uw wensen!

Offerte / Advies:

Bel: 0548 - 712 0721

of mail: info@ideaalbouw.nl


Dochteronderneming Besteleendakkapel.nl


Een dochteronderneming van Ideaalbouw is Besteleendakkapel.nl. Een bedrijfstak die volledig is gespecialiseerd in dakkapellen. Zodoende hebben we bij Ideaalbouw veel kennis in huis op het gebied van dakkapellen. Bekijk de website van www.besteleendakkapel.nl
Dakrenovatie Rijssen

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens