Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Uw dakkapel in één dag!


Ideaalbouw plaatst prefab dakkapellen. Dat wil zeggen dat we uw dakkapel in onze fabriek volledig klaar maken. Dit maakt het mogelijk dat we uw dakkapel in een dag kunnen plaatsen.

Wij plaatsen een dakkapel binnen 5 uur!
Nadat Ideaalbouw uw dakkapel heeft uitgewerkt en uw dakkapel in onze fabriek is gemaakt maken we een afspraak voor het plaatsen van uw dakkapel. We beginnen dan met het verwijderen van de dakbeplating en isolatie om vervolgens een gat in het dak te kunnen maken. De dakpannen halen we van het dak en al het afval stapelen we netjes op pallets. Vervolgens zagen we een gat in het dak op de plek waar de dakkapel komt. In dit gat maken we een nieuwe stevige constructie zodat het huidige dak op z'n plek blijft en uw dakkapel stevig gemonteerd kan worden. Vervolgens tillen we met de kraan eerst het afval naar de afval container en vervolgens plaatsen we uw dakkapel op de gemaakte constructie.

Eenvoudig en snel uw zolder ombouwen naar een licht ruimte waar u veel gebruik van kan maken, dat kan met Ideaalbouw. Dakkapel montage binnen een dag zonder bouwoverlast!

Vraag gerust een vrijblijvende dakkapel offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Het team van Ideaalbouw verteld u graag meer over een prefab kunststof dakkapel!


Offerte / Advies:

Bel: 0548 - 712 0721

of mail: info@ideaalbouw.nl


Dakkapel Vriezenveen

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens